Camper Taxaties

taxaties campers

Waarschijnlijk bent u zuinig op uw camper. En als uw camper in goede staat is, komt het best vaak voor dat deze in waarde stijgt, ten op zichtte van de oorspronkelijke investering. Helemaal bij oldtimer- of zelfbouwcampers.

Risico op schade is er altijd, tijdens gebruik of tijdens de stalling. Goed verzekerd zijn is dan een must. Wanneer u hierbij een taxatierapport heeft, voorkomt u teleurstellingen. Een oldtimer-, dubbel-lucht- of zelfbouwcamper kunt u in de werkplaats bij Dijkstra Taxaties vakkundig laten taxeren op basis van de vervangingswaarde of de waarde in het economisch verkeer.

Meld uw taxatie aan
Of stel eerst een vraag
taxaties campers
Aangesloten bij:
ImageImageImage

Tarieven

Taxeren kan op twee manieren: ik kom bij u langs of u komt met uw camper, motor, brommer, trekker of auto naar mijn werkplaats in Sint Annaparochie.

Bekijk de tarieven

Contact

Dijkstra Taxaties
Paul Dijkstra
Middelweg oost 118
9076 BP Sint Annaparochie

06 58 94 83 21
Stuur een bericht

Bekijk voorbeelden en nieuws op social media

Over mij

Waar ik vroeger ook kwam thuis, de geur van diesel of benzine was nooit ver weg. Als zoon van een automonteur en liefhebber van voertuigentechniek - en verwoed verzamelaar van oldtimer trekkers - groeide ik op tussen de bromfietsen, motoren, auto’s en vooral (logisch) oldtimer trekkers. Zelf ben ik al ruim 40 jaar actief als motorsporter in verschillende disciplines. Nu vaak alleen nog met oldtimercrossmotoren.
Meer over mij
Image