Over mij

Image
Waar ik vroeger ook kwam thuis, de geur van diesel of benzine was nooit ver weg. Als zoon van een automonteur en liefhebber van voertuigentechniek - en verwoed verzamelaar van oldtimer trekkers - groeide ik op tussen de bromfietsen, motoren, auto’s en vooral (logisch) oldtimer trekkers. Zelf ben ik al ruim 40 jaar actief als motorsporter in verschillende disciplines. Nu vaak alleen nog met oldtimercrossmotoren.

Monteur

Ik ben opgeleid als monteur motorvoertuigentechniek op de LTS. In een later stadium heb ik de opleiding eerste monteur landbouwtechniek afgerond op de streekschool in Leeuwarden. Circa  15 jaar ben ik werkzaam geweest bij een landbouwmechanisatiebedrijf in mijn woonplaats. Als monteur, chef-werkplaats en verkoper.

Onderwijs

Sinds 2005 werk ik in het MBO onderwijs, nadat ik de 2e graads lerarenopleiding motorvoertuigentechniek afrondde. Nog steeds ben ik werkzaam in de mobiliteitssector, Waar ik eerst als docent en praktijkbegeleider invulling gaf, ben ik nu adviseur praktijkleren bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Bedrijfsleven Beroepsonderwijs) voor de sector mobiliteit transport en logistiek.

Behoud van klassieke voertuigen

Mijn interesse, vaardigheden en passie voor mobiliteit zet ik  graag in als taxateur. Naast de prachtige voertuigen die ik ongetwijfeld tegenkom en leuke mensen die ik zal treffen, hoop ik als taxateur een bijdrage te leveren aan het behoud van klassieke voertuigen in de breedste zin.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.

Paul Dijkstra
Image